Music+ Har testat en massa appar för att hitta den perfekta musikspelaren till min iPhone. Visst, den inbyggda iPod appen är det inget större fel på men den saknar en del funktioner. Bland annat möjlighet att scrobbla sin musik till Last.fm och kopplingar till sociala nätverk som Twitter och Facebook.

Men plötsligt händer det. Jag sökte och hittade Music+.

Förutom scrobbling och att kunna koppla ihop sig med ovan nämnda sociala nätverk så hade Music+ fler klockrena funktioner. Till exempel att med en enkel fingersvepning lägga till låtar i spelkön. Man behöver alltså inte längre skapa en spellista utan låtarna hamnar direkt i en kö precis som Spotifys Play Queue på datorn.

Man kan låta en så kallad ”badge” visas i hörnet av programikonen på hemskärmen med hur många låtar som är kvar i spelkön. Smidigt att kunna se om det är dags att fylla på spelkön innan man ens öppnat Music+.

Gillar man att hänga med i låtarnas texter så kan man med en knackning hämta och visa den aktuella låtens text.

Det bästa har jag sparat till sist. Ingen funktion dock utan prislappen som hamnar på 0 kr. Så om du har en iPhone är det bara att ladda ner och ta en testkörning.

Här kan du läsa mer om Music+

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s