Klippet här under spelades plötsligt upp på förfesten i lördags (kudos för det ”Mackan”). Mitt i hårdrocken sattes Spotify på paus och POKEY LAFARGE AND THE SOUTH CITY THREE körde igång med ”La La Blues”. Breda leenden spreds på de närvarandes läppar.

Svängigt, jazzigt och bluesigt, men framförallt jäkligt bra. Sicka grabbar som bara står där och levererar äkta flodbåtsblues som om året var 1930 och de färdades längs Mississippifloden. Man blir så glad att det spritter i benen. Försök att inte stampa takten om du kan.

POKEY LAFARGE AND THE SOUTH CITY THREE – NPR Music Tiny Desk Concert: ”La La Blues”, ”Pack It Up”, ”Head To Toe”

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s