Cowboys & Aliens - "Sandpaper Blues Knockout"Om du precis som jag gillar syradrypande och dammig ökenrock á la KYUSS och FU MANCHU så tror jag inte att den belgiska stonerorkester COWBOYS & ALIENS kommer att göra dig besviken.

De har helt undgått min radar tills nyss fast de bildades redan 1996. Med ett litet uppehåll på sex år mellan 2006 fram tills nu har de hunnit släppa en hand full skivor. Den purfärska EP:n ”Sandpaper Blues Knockout” är riktigt bra så varför inte ge den en genomlyssning på Spotify.

När du ändå är där så hittar du även även ”A Trip To The Stonehenge Colony” från 2000 och ”Love, Sex, Volume” från 2002.

COWBOYS & ALIENS – ”Ghost In My Speaker”

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s