Så där, då var biljetterna utskrivna och uppsatta på kylskåpet. Bara att invänta att det blir fredagkväll, en liten tågresa till Köpenhamn och en kort promenad till Pumpehuset. Sen blir det ta mig tusan fransk metall för hela slanten.

Det är nämligen de tekniska dödsmetallarna GOJIRA som är ute och turnérar med senaste plattan ”L’Enfant Sauvage”. Med sig har de sina franska kollegor KLONE och de über grymma TREPALIUM.

Upplagt för en galet tung kväll med massor av metallmangel och förmodligen en och annan dansk öl. Det sista är nog oundvikligt då man tydligen kommer att dela ut gratis ”Royal X-mas” till alla. Tjuvstart av årets julöl alltså.

GOJIRA – ”L’Enfant Sauvage”

TREPALIUM – ”Sick Boogie Murder”

KLONE – ”Give up the Rest”

4 tankar

  1. Jag är fortfarande bitter att jag missade spelningen pga andra åtaganden den dagen, det blir säkert hur grymt som helst. Du får återkomma med en kommentar, alt recension efter gig och glöm för tusan inte bilder!!!
    Trepalium är verkligen en intressant upptäckt, vilken salig blandning 🙂 Klone känner jag dock inte till, måste kollas upp.

    Gilla

  2. Synd att du missar dem Stones, tror emd att det blir grymt. Du får trösta dig med min liverapportering här på bloggen som givetvis kommer att innehålla bilder av någon sorts kvalitet.

    Kul att du fått upp öronen för Trepalium 🙂

    Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s