Det kanske inte smäller lika högt som att varit där den 10 december 2007 på O2 Arenan i London. Men att se LED ZEPPELIN ”live” i Malmö på Royal på gigantisk duk och med fullt blås på 5.1 ljudet är faktiskt inte helt uselt.

Led Zeppelin - Celebration Day

Tror inget fan av dessa hårdrocksikoner har missat att den unika konsert i London även filmades i sin helhet i full HD. Sedan ett par veckor tillbaka visas dessutom konserten på utvalda biografer runt om i världen. Det verkar dessutom som om det bara är en visning per biograf och ort så det blir en ganska exklusiv upplevelse för de som väljer att gå.

Så bor du i närheten av Malmö och har du något annat för dig den 7 november så är det bara att planera om eller ställa in och köpa biobiljetter i stället. För nog tusan vill man se Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones och Jason Bonham rocka loss på stor duk och med fett ljud.

Det finns dock hopp för de som missar biovisningen av ”Celebration Day” då den släpps som DVD i butik någon gång i november.

2 tankar

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s