High On Fire

Det finns stor risk för att HIGH ON FIRE kommer att ruska sönder KB i kväll. Biljetten är fixad och det borde du med se till att få gjort om du är i stan och gillar tung, slammrig, rifftät och stonerdoftande hårdrock.

Mina förhoppningar är skyhöga efter att Andreas – min vapenbroder inom hård musik – sagt så här:

High on Fire var fan det bästa jag såg på Sweden Rock 2010.

Kvällens support är LIZZARD och kvällens opener (?) är JUMPING JACK. Bägge banden är för mig helt okända men efter en snabb lyssning på Spotify så verkar det inte helt illa pinkat.

HIGH ON FIRE – ”Frost Hammer”

2 tankar

  1. Jag tyckte att båda banden var otroligt ointressanta så det ska bli skönt att inte behöva stressa efter innebandypasset i morgon då jag tänkt se bandet i Göteborg. Å andra sidan kan det ju vara som så att banden är bättre live än på skiva.

    Gilla

  2. Tjena Jarmo!
    Jag tyckte att det lät ganska ok i går när jag snabblyssnade på Spotify. Men med facit i hand så var Jumping Jack bättre live än på skiva medan Lizzard var rätt trista live. Men inget av banden är någonting som jag kommer att förtsätta lyssna på.

    High On Fire var jäkligt bra så jag hoppas att du får en trevlig kväll på Sticky 🙂

    Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s