Nä riktigt så dramatiskt är det inte att det gäller liv eller död. Tidigare i veckan annonserade Angela Gossow att hon lämnar micken och fortsättningsvis kommer att satsa på sin roll som ARCH ENEMY’S manager.

Väldigt mycket av ARCH ENEMY’S sound sitter i just Angelas röst, så när Alissa White-Gluz (tidigare THE AGONIST) kliver in bakom micken och axlar rollen som the queen of growl infinner sig en smula tvivel. Det är trots allt ganska så köttiga stämband och kilovis med pondus som ska fyllas ut av en efterträdare.

Men efter att ha lyssnat genom deras nya video så var alla tvivel som bortblåsta. För det låter ta mig fan riktigt bra och pondusen verkar inte vara några problem heller. Så lycka till nu med managandet Angela och lycka till med growlandet Alissa så ses vi på Sweden Rock Festival i sommar.

ARCH ENEMY – ”War Eternal”

2 tankar

  1. Tjena Metal Goddesses!

    Det lilla jag hört av henne så är hon grym.

    Har dock väldigt svårt för skönsång i refrängerna och growl i verserna så jag hoppas att hon lämnat kvar sin rena sång hos The Agonist och kör på med 100% growl.

    Gilla

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s