Nu är det bara en vecka kvar tills det är fyra dagar fylld med hårdrock, pilsner, sovsäck, hårdrock, svala havsbad, husvagnsefterfester, älgkebab, hårdrock, rödvin, tipspromenad, öronproppar, bajamajor, hårdrock och en massa glada människor. Eh… visst nämnde jag hårdrock?

Jag hade fantastiskt kul 2012 så förväntningarna på årets festival är ganska hög. Dock är årets festival inte riktigt i närheten lika stark på bandfronten, men 2012 var då också extremt bra enligt min musiksmak.

Givetvis så ska jag försöka att ge er en rapportering här på bloggen efter att festivaldammet spolats bort och den värsta sömnbristen botats. Förhoppningsvis och om all teknik fungerar så blir det även en hel del bilder tagna under festivalen.

Håller koll på ölen
– Va! Jag galen? Bara i pilsner och hårdrock.

Spelschema

Vad får man då inte missa på Sweden Rock Festival 2014?
Enligt mig så finns det en hel del som man måste se. Här under är mitt personliga spelschema där de viktigaste spelningarna är markerade i grönt. Givetvis så kommer man inte hinna med allt och vissa band krockar med varandra. Men så brukar det vara på festival, ibland hittar man nått skoj som man inte alls tänkt sig innan.

Onsdag 4 juni
VDELLI (AUS)
FREAK KITCHEN (S)
CROWBAR (S)
BLACK TRIP (S)
Torsdag 5 juni
BOMBUS (S)
MAMONT (S)
FERAL (S)
BLACK STONE CHERRY (US)
SÓLSTAFIR (ICE)
ROB ZOMBIE (US)
ALICE COOPER (US)
DARK ANGEL (US)
Fredag 6 juni
ELECTRIC BANANA BAND (S)
JOE BONAMASSA (US)
KVELERTAK (NO)
LYNCH MOB (US)
TNT (NO)
ANNIHILATOR (CAN)
BLUES PILLS (S)
W.A.S.P. (US)
CANNED HEAT (US)
BLACK SABBATH (UK)
U.D.O. (D)
Lördag 7 juni
HORISONT (S)
MONSTER MAGNET (US)
MADAM X (US)
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA (S)
SODOM (D)
FIVE HORSE JOHNSON (US)
NECROPHOBIC (S)
BILLY IDOL (UK)
EMPEROR (NO)
ASPHYX (US)
ARCH ENEMY (S)

Tipspromenad

– Men backa nu bandet lite. Skrev han verkligen tipspromenad i inledning? Hur hårdrock är det?
Det är faktiskt hur mycket hårdrock som helst kan jag tala om. I alla fall om frågorna handlar om hårdrock och tipspromenaden äger rum på Sweden Rock Festival och att undertecknad varit med att snickrat ihop frågorna.

Så för tredje året i rad kommer Sweden Rock Festival Tipspromenad 2014 att gå av stapeln på torsdag 5 juni klockan 11-14 på Ingemans camping. Så det är bara att droppa förbi och se till att man har med en öl eller cider i insats till den stora dryckespotten som en ensam vinnare plockar hem. Bland platserna 2-20 kommer det att lottas ut en massa coola vinstpaket med bland annat band t-shirts, skivor, rockbiografier, spel och rock-merch.

Håll utkik efter en röd Hydroflagga och styr stegen ditåt för att testa dina muskikkunskaper. Hoppas vi ses!

Hydroflagga

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s