…är det dags att skaka lite liv i den här så kallade bloggen. Det var alldeles för länge sen det hände någonting här på SGM. Men bara för att det inte händer någonting här så har det inte direkt varit stiltje på musikfronten.

Hittills under hösten så har det har släppts en mängd med bra skivor med bland annat DECAPITATEDCANNIBAL CORPSE, ENTOMBED A.D., FREAK KITCHEN, THE HAUNTED, ROYAL BLOOD, TOM PETTY AND THE HEARTBREAKERS, ja listan kan göras mycket längre än så. Tänkte få tummen ut ur den berömda rö… eh… ni förstår vad jag menar, och skriva lite om några av de plattor som snurrat i Nosegardens hörlurar de senaste månaderna. Vem vet, kanske jag kan tipsa om nått som du missat.

För alla oss om gillar att uppleva musik live så ser hösten 2014 ut att bli en riktig hårdrocksmetallhöst som inleddes den 4 oktober på KB med en kanonspelning av THE HAUNTED. Samt förra helgens hyllningskonsert till ett av världens bästa rockband i form av  A TRIBUTE TO LED ZEPPELIN. Resten av året har för mig följande intressanta spelningar på gång:

  • SAINT VITUS och ORANGE GOBLIN, 7 november på Babel
  • MAYHEM och BLODHEMN, 15 november på KB
  • RIVAL SONS, 19 november på KB
  • FREAK KITCHEN, 21 november på KB
  • BIGELF, BEND SINISTER och JOLLY, 32 november på KB
  • AT THE GATESGRAVE och MORBUS CHRON, 29 november på KB
  • TRUCKFIGHTERS och WITCHRIDER, 4 december på KB
  • MORBID ANGEL, 18 november på KB

Så där, då var isen bruten igen och jag lovar att nästa inlägg inte ska ta över två månader att knåpa ihop.

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s