Saint Vitus och Orange Goblin 2014
I kväll så får det nog bli både hörselproppar och fetvadd i öronen så inte stigbyglarna och städen kollapsar. Risken är nog rätt överhängande när doom-pionjärerna SAINT VITUS brakar lös på Babel med distade, nerstämda och långsamma doom-riff. Tegelväggarna lär komma i självsvängning. Men innan dess så värmer stoner och bågerockarna ORANGE GOBLIN upp trumhinnorna med smäktande hårdrock.

Senast jag såg dem var faktiskt på Sweden Rock Festival 2012. SAINT VITUS avnjöts i gräset från kullen strax ovanför Zeppelin Stage. Jag var inte direkt överexalterad då men det känns som att de gör sig bättre på en intim klubbspelning än på en festivalscen. ORANGE GOBLIN däremot gjorde en kanonspelning där de visade stor pondus och en sjujäkla spelglädje. En av det årets bästa spelningar.

Som vanligt ses vi längst fram vid medhörningen \m/ \m/

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s