Fick ett mail häromdan med en länk till musikvideon för låten ”Spacious Thoughts”. Länken gick till Tom Waits officiella webbplats och låten är det något omaka samarbete mellan hip-hop duon N.A.S.A. och herr Waits.

Jag har dock lite svårt att se honom i sångbåset gungandes till hip-hop beats iklädd sin skrynkliga kavaj och dammiga hatt. Men samtidigt är det ju inte alls så konstigt då han både älskar ljudet av olika slagverk och gillar att experimentera.

Men det här är faktiskt en jäkligt bra låt oavsett vad man tycker om herr Waits. ”Spacious Thoughts” får ett ovanligt stuk och sound då Toms karaktäristiska röst blandas med snygga beats. Sen att han inte bara sjunger på refrängen som det brukar vara i liknande samarbeten utan även klämmer i på verserna är ett stort plus.

Själva videon är även den grym. Bland det snyggaste jag sett på mycket länge.

N.A.S.A. – ”Spacious Thoughts” (feat. Tom Waits & Kool Keith)

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s