Ambitiöst, snyggt och faktiskt riktigt bra. Hittade nyligen den 10 minuter långa ”Along Came A Spider The Movie” på Alice Coopers officiella YouTube-kanal. Den spelades in som promotion för skivan ”Along Came A Spider” som släpptes 2008. En inte helt oäven platta.

Skivans story återspeglas i videon där Alice spelar rollen som seriemördaren ”Spindeln”. Under skivans gång mördar han åtta personer som alla hittas en och en inlindade i silke samt att ett ben saknas. Är det möjligtvis så att seriemördaren håller på att bygga en egen spindel?

Jag gillar att gamle skräckrockaren Alice fortfarande försöker skrämma skiten ur oss. Ibland så lyckas han faktiskt pressa fram en kall kåre längs våra ryggar. Det är inte många förrutom herr Cooper som med hedern i behåll kan framföra en kärlekssång för en sövd kvinna på ett operationsbord. Samt med omsorg under tiden välja operationsverktyg och till sist såga av hennes ena ben. Mycket makabert men framfört med stil och finess som bara en viss Alice Copper har.

Alice Cooper – ”Along Came A Spider The Movie”

 

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s