Eller vad man nu ska säga efter veckovis med absolut tystnad. Ni kan nu vara lugna och sluta oroa er. Bloggen är inte avslutad eller övergiven utan vi har helt enkelt haft semester och försökt att vara datorfria och spenderat så mycket tid som möjligt utomhus.

Sjöändan, 2012-07-30

Men det är hög tid att sparka liv i liket och få fart på musikskriverierna. Så nu blir det konsertrapporter, musiktips, grymma videos och nörderier för hela slanten igen. Givetvis är fortfarande tyngdpunkten metal och annan oktanosande rock, men allt som vi tycker svänger hamnar här.

Förresten, dagens goda nyhet är att FRANK ZAPPA äntligen finns på Spotify. Inte bara någon enstaka låt eller samlingsplatta utan hela hans imponerande backkatalog på ett 60-tal skivor är det nu alltså fritt fram att avnjuta. Gissa vad jag ska ha i lurarna i morgon på bussen till jobbet?

Ifall du inte orkar söka i Spotify är det bara att klicka på den här länken.

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s