Fick en rolig och lite ärofylld förfrågan i fredagskväll vilket ledde till en förhandslyssning av tre låtar från COLOSSUS kommande platta. De hade svårt att välja ut singel låt och bad om hjälp från några utomstående för att inte börja slåss med varandra. Självklart tackade jag ja då det dels vore dumt att låta dem slåss om saken och sen var jag förbannat nyfiken på deras nya låtar.

Baserat på de tre låtar jag fått lyssna på kan jag avslöja att det nog blir en kanonplatta som inte kommer att göra något fan av COLOSSUS besviken.

Ända sen jag hörde EP:n ”Spiritual Myiasis” för ca 1,5 år sedan har jag väntat på mer låtar av dessa progressiva sludgestonermetal-kolosser.

Colossus, Sweden Rock Festival 2012
COLOSSUS röjer loss på Sweden Rock Festival 2012

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s