Efter en fantastisk sommar med avkopplande semester och den första arbetsveckan avklarad så känner man sig redo att konfrontera den grå vardagen igen. Det har som ni märkt varit snudd på usel verksamhet här på bloggen ett bra tag nu men var lugn, vi har inte lagt ner eller tröttnat utan bara laddat batterierna och pillat så lite som möjligt på datorer.

Semester 2013

Tog precis en titt bland alla sparade utkast av blogginlägg. Av någon anledning så blir vissa inlägg liggandes opublicerad. Av olika orsaker så blir man inte riktigt klar utan man lägger dem åt sidan när de är så där nästan färdiga. Sen ligger de där och blänger surt på en varje gång man loggar in. Men det är nu hög tid att dessa inlägg får sina femton minuter i rampljuset. Det vill säga dags att börja trycka på publicera-knappen lite mer.

Så i skrivandes stund ligger några blängande konsertrapporter och bara väntar på att få bli publicerade. Å ena sidan är väl nyhetsvärdet si så där då det var flera veckor sedan själva spelningarna ägde rum. Men å andra sidan är Steelgardenmusic inte direkt någon nyhetssida utan en musikblogg där förmedlingen av upplevelsen är mycket viktigare än nyhetsvärdet.

Så håll utkik på bloggen den närmsta tiden efter konsertrapporter med bland annat ROBBEN FORD, THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION, DEUS OTIOSUS och en festivalrapport från COPENHELL.

Hittade några hyfsat färska live videos som ni får hålla till godo med så länge.

ROBBEN FORD – ”All Over Again (live @ Le Café de la Danse, Paris, 2013)”

THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION – ”Gadzooks! (2012)”

DEUS OTIOSUS – ”Wall of Violence (live @ Debaser, Malmö, 2013)”

Skriv gärna en kommentar…

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s